EEN WOLK VAN EEN WINKEL VOOR BABY, KIND, MAMA & OMA  |  GA NAARwww.shop.thebabyscorner.be


ga meteen van start


Stel de perfecte geboortelijst samen bij the baby's corner, waar ontzettend mooie producten & persoonlijk advies door ons team van mama's hand in hand gaan. Bereid je winkelbezoek voor en ga online aan de slag. Je start met een vrijblijvende geboortelijst. Pas na bevestiging en het voldoen van de waarborg maak je je geboortelijst definitief.

Heb je nog geen account? Dan maak je die hier in 1-2-3 aan en kan je vervolgens online het verlanglijstje van jouw spruitje samenstellen en aanvullen met de mooiste babyspullen.


2500m² winkelplezier


Geef je de voorkeur aan een persoonlijke rondleiding in de winkel voor het aanleggen van je lijst? Dat kan uiteraard ook! Een afspraak maken kan door een mailtje te sturen naar klantendienst@babyscorner.be of ons een belletje te geven op 09/381 12 70.
Image title

Papa van: Henri (4 maanden)

“Via vrienden hoorden we over de service en de vriendelijke ontvangst en dus besloten we om onze geboortelijst bij the baby’s corner aan te leggen. En de verwachtingen werden meer dan ingelost! Ze hebben ook echt een zeer ruim assortiment, zowel van babyartikelen als van kleding.”

ook voor je tweede, derde, vierde, … spruitje

The baby’s corner is er uiteraard niet alleen voor je eerstgeborene. Ook bij je volgende kindjes heb je telkens weer toch wat nieuws nodig en je vrienden, familie en collega’s geven je bovendien graag een mooi cadeau. Dat kan iets zaligs voor de baby zijn, maar evenzogoed iets heel tof voor je oudere kind(eren). Denk: speelgoed, kleding, de kinderkamer, de autostoel, …

Mama van: Rhune (4 maanden)

“Bij een eerste kindje zie je soms het bos door de bomen niet meer van wat je allemaal nodig hebt, maar in the baby’s corner krijg je deskundig advies, gaande van kinderwagens tot beddengoed. Het is ook echt goed dat alles in de showroom staat. Zo kan je tenminste de kinderwagen eens testen en dat vonden we heel belangrijk. Ook de mandjes en kaartjes die uithangen, creëren een leuk gevoel.”

Papa van: Nathan-Victor (4 maanden)

“We vonden dat alles klopte bij the baby’s corner en besloten daardoor om er onze lijst te leggen. Ook voor ons tweede kindje zullen we zeker terugkomen! The baby’s corner is immers niet de ‘zoveelste babywinkel’, maar wel een winkel met alles voor zowel baby als grotere kindjes.”

Laden
Laden