EEN WOLK VAN EEN WINKEL VOOR BABY, KIND, MAMA & OMA  |  GA NAARwww.shop.thebabyscorner.be

geboortelijst bij the baby's corner

Een geboorte is een onvergetelijk feest dat je deelt met familie, vrienden en collega’s. En zij delen op hun beurt cadeautjes uit. Heel veel cadeautjes. Want je eerste spruitje, daar komt ontzettend veel leuks bij kijken.

We nodigen je dan ook van harte uit om in alle rust bij ons op visite te komen om je geboortelijst samen te bespreken, te plannen, te realiseren. Hier bij the baby’s corner zijn we nagenoeg allemaal mama en dat draagt alleen maar bij tot ons groot hart voor baby en kind. Dat draagt volledig bij tot ons begrip voor de talloze vragen over zwangerschap en baby. Wij helpen je daarmee. Wiegjes. Flesjes. Kleding. Draagzakken. Kinderkamers. Babyfoons. Badjes. Maxi Cosi’s. Decoratie. Nachtlampjes. Babyolieën. Matrasjes. Babyboeken. Wij hebben het allemaal in huis. In veelvoud. In alle kleuren. In alle merken.

The baby’s corner is er uiteraard niet alleen voor je eerstgeborene. Ook bij je volgende kindjes heb je telkens weer toch wat nieuws nodig en je vrienden, familie en collega’s geven je bovendien graag een mooi cadeau. Dat kan iets zaligs voor de baby zijn, maar evenzogoed iets heel tof voor je oudere kind(eren). Denk: speelgoed, kleding, de kinderkamer, de autostoel, …

We zoeken samen uit wat bij jullie past en je eerste cadeau krijg je meteen van ons: de ‘Baby’s Corner Welcome’ giftbox. Maar neen, dat is nog niet alles. Je krijgt daarbovenop nog een bestedingsbon van 10% voor alle artikels van je geboortelijst én je eigen aankopen!

Image title
Image title

geboortelijst leggen bij the baby’s corner - 10 goeie redenen

bij ons werken mama's

Ons superteam bestaat vooral uit mama’s, kortom: kenners met zeeën ervaring. Naast ons rijke assortiment kan je dan ook bij ons terecht voor heel persoonlijk advies en daarvoor nemen we ook in alle rust de tijd! Een bezoekje aan the baby’s corner, dat is op visite komen, ontvangen worden met open armen én een antwoord op al je vragen. Hadden we de goede raad en de stralende glimlach al vermeld?

Neem nu contact op voor een afspraak met ons team van mama's of start met je geboortelijst online. We helpen je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be.

Laden
Laden