EEN WOLK VAN EEN WINKEL VOOR BABY, KIND, MAMA & OMA  |  GA NAARwww.shop.thebabyscorner.be

veelgestelde vragen

Wij stellen een termijn voor van drie tot vier maanden voor de vermoedelijke bevallingsdatum. Wanneer je tijdens de zomervakantie gaat bevallen, neem je best een maand extra. Deze termijn laat ons toe om de producten die niet voorradig zijn, te bestellen. Je kunt bovendien vroeger bevallen en de leveringstermijn van sommige artikelen kan oplopen tot 10 weken (buiten de vakantieperiode).

Een geboortelijst loopt vanaf het moment dat ze geregistreerd is tot ongeveer twee maanden na de geboorte. De meeste cadeaus worden trouwens de eerste weken gekocht. Na deze periode sluit je, op afspraak, jouw geboortelijst af. Er is geen aankoopverplichting voor de resterende producten van de lijst behalve voor kledingstukken, textiel, promotieartikelen en specifiek voor jouw lijst bestelde goederen (kinderwagen en toebehoren, kinderautozitje, …).

Als ouder krijg je toegang tot de oudermodule van jouw geboortelijst. Dit houdt in dat je te allen tijde kan nagaan welke artikelen reeds van de lijst gekocht werden en door wie.

De artikelen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën:

  • ‘Openstaand’: dit zijn de openstaande artikelen op jouw lijst, i.e. de artikelen die nog niet gekocht werden.
  • ‘Gereserveerd’: dit zijn de via telefoon gereserveerde artikelen en deze zijn bijgevolg niet meer voor verkoop beschikbaar.
  • ‘Verkocht en nog niet afgehaald’: dit zijn de artikelen die door schenkers gekocht werden, maar nog niet afgehaald werden door ofwel de ouders ofwel de schenker(s) (afhankelijk van de gekozen afhaalmethode).
  • ‘Verkocht en reeds afgehaald’: deze artikelen werden reeds gekocht én afgehaald door ofwel de ouders ofwel de schenker(s) (opnieuw afhankelijk van de gekozen afhaalmethode).
  • ‘Cadeaubonnen’: hier kan je nagaan of er reeds cadeaubonnen gekocht werden en door wie.
Laden
Laden